Læs om Eurotrees

Eurotrees Denmark er en familiedrevet virksomhed med Peter og Pia Jakobsen i spidsen for en mindre, men effektiv organisation.


Vi har en placering i markedet, der forpligter os til videndeling

Markedet for juletræer og pyntegrønt er et stort, men sårbart marked. Stort fordi forbruget er voksende i takt med nye markeders muligheder for at være med på juletraditionen. Og samtidig er der tendens til, at uanset om der er finanskrise og lavkonjunktur eller forbrugsfest og højkonjunktur så skal julen fejres på behørig vis i hele den vestlige verden.

Men det er også et marked, der kræver is i maven - set fra producenternes side. Sæsonen er meget kort, og der er mange, der byder sig til i den præcist afgrænsede periode, hvor salget til slutbrugerne sker.

Midt i dette marked står grossistvirksomheden Eurotrees Denmark. På den ene side har vi producenterne, hvis juletræer og pyntegrønt, vi opkøber. Og på den anden side kæderne og andre salgssteder, der køber vores varer.

Det er denne position på dette marked, der hver dag gør, at vores kunder og leverandører skal føle sig godt tilpas hos Eurotrees. At vi er den faktor, der gir vores samarbejdspartnere mere succes end andre. Fordi vi gør tingene ordentligt, er fleksible og holder hvad vi lover.

Det personlige præg

Eurotrees Denmark er en familiedrevet virksomhed med Peter og Pia Jakobsen i spidsen for en mindre, men effektiv organisation. Vi har dels egenproduktion af juletrærer og pyntegrønt, og dels opkøb og salg af samme.Vores størrelse betyder, at vi altid har fod på detaljerne. Og det er især vigtigt i højsæsonen, hvor der er tryk på i alle led.