Nordmann Selected

Din garanti for høj kvalitet.


Nordmann Selected
– historien om det udvalgte træ

Hos Eurotrees har vi en lang tradition for juletræer og pyntegrønt i god kvalitet. Nu har vi valgt at introducere Nordmann Selected til dig, der vil endnu mere med din forretning.

Se alle Nordmann Selected kvaliteter i menuen til venstre

 
Nordmann Selected er en særlig kategori af træer fra Eurotrees med en højere kvalitet fordi vi bruger mere tid og flere ressourcer på Nordmann Selected. Omhyggelig oparbejdning, og nænsom pleje i væksten. Og knivskarp timing i forbindelse med hugst.

Resultatet er friskere træer. Fordi vi skærer dem så tæt på leveringstidspunktet som muligt. Det betyder, at træerne holder længere hos forbrugeren. Og dermed har du opnået mere tilfredse kunder. Hvad betyder det for din forretning? At du kan opnå højere pris, og stærkere loyalitet.

Med til Nordmann Selected hører også logistikken. Endnu mere præcis, og endnu bedre for træet. Og dermed for dig og dine forbrugere. Lyder det som et juleeventyr? Det er endnu bedre – det er ægte rendyrket kvalitet, og du får det kun hos Eurotrees. 

Rigtig træ til rigtige traditioner

Eurotrees er blandt de store producenter og grossister af juletræer og pyntegrønt. Det er ikke nogen nyhed. Derfor har vi årelang erfaring og viden om de traditioner rundt omkring i verden, der er i relation til julen. Og tro os, det varierer en hel del.

Nordmann Selected er derfor udvalgte træer til netop dét marked, hvor træets form og struktur passer - og forventes. Det betyder kunder, der får, hvad de ønsker sig. Og sådan skal det vel være når det er rigtig jul.

Dit træ er certificeret

I Nordmann Selected kategorien er alle træer forsynet med identifikationsnummer. Det betyder, at vi – det vil sige du og os – altid kan spore træets oprindelse. Med andre ord, vi betragter hvert eneste træ som et unikt naturprodukt. Det forpligter os til omhu, og for dig betyder det kvalitet. Igen.

Ring til Peter på 22 80 44 04, og få et godt bud på Nordmann Selected til netop dine kunder. Eller send en mail til pj@eurotrees.dk nu – så vender Peter tilbage.

 

Sortiment - Nordmann Selected

 

EXCELLENT

Grå / 80-100 cm

Grøn / 100-125 cm

Lilla / 125-150 cm

Orange / 150-175 cm

Rød / 175-200 cm

Lyserød / 200-250 cm

 

CLASSIC

Gul / 150-175 cm

Blå / 175-200 cm

Hvid / 200-250 cm

 

SPECIAL

Gul-Blå / 175-200 cm

Rød-Blå / 200-250 cm

Rød-Grøn / Efter ønske

Orange-Lilla / Efter ønske

Lyserød-Sort / Efter ønske