Værdier og etik

Når det gælder arbejdskraft i produktion og oparbejdning, lægger vi vægt på, at alle har gode og rimelige vilkår for at udføre deres arbejde.


Naturen er vores ansvar

Når man som os driver forretning med produkter dyrket i og af naturen, bør man også påtage sig et særligt ansvar for at passe godt på naturen. Og det gør vi. Eurotrees står feks bag udviklingen og udbredelsen af Topclips, der reducerer brugen af kemi i hele branchen. Både herhjemme og i udlandet. Det er godt nyt for alle, der holder af skoven, luften og alt det andet skønne udenfor.

Hos Eurotrees Denmark hylder vi princippet om videndeling og positiv brancheudvikling. Vi støtter initiativer, der gavner vores branche, og samtidig tager hensyn til naturen.

Vi er en familiedrevet virksomhed, og derfor betyder god etik og høj moral meget i vores selvopfattelse. Vi vil ha´ det godt med det vi gør – på den medmeneskelige og ordentlige måde. Vi lytter til vores kunder, og ser enhver henvendelse fra kunder, leverandører og samarbejdspartnere som et positivt bidrag til vores hverdag og vores udvikling som både mennesker og virksomhed.

Og vigtigst af alt - vi ønsker at vores omverden oplever os så troværdige, at vi opnår den tillid, der er kernen i vores forretning.

Alle mennesker fortjener et godt arbejdsliv

Når det gælder arbejdskraft i produktion og oparbejdning, lægger vi vægt på, at alle har gode og rimelige vilkår for at udføre deres arbejde. Eurotrees Denmark tilslutter sig principperne i moderne CSR praksis.